Magazin > VIP
15058 ogledov

Ljubezen po domače: Monika izvedela, kateremu Damjanovemu prijatelju je všeč

monika košenina POP TV
Bila je zelo pozitivno presenečena.

Čebelar Damjan Šalamun se je moral posloviti od ene od svojih deklet. Monika Košenina mu je delo olajšala in odšla prostovoljno. Voditeljici Tanji Postružnik Koren je povedala, da se je za ta korak odločila, ker je imela "slab zmenek“. 

Zmenek s čebelarjem je bil zares zanimiv … Moniko je odpeljal k reki, odprl penino, nato pa ji je rekel, da ima zanjo prijatelja. Monika je bila takrat močno razočarana. 

monika košenina | Avtor: POP TV POP TV

"Zame je bil res šok. Če bi se do mene obnašal hladno, bi bilo drugače. Šokirana sem bila tudi zato, ker je izbral tako lepo lokacijo za zmenek in sem si rekla: 'O hudiča, tole pa bo sedaj.' Janjo je peljal samo okoli hiše do zajcev. Neumno, da se je tako potrudil, da mi pove, da se je v drugo zaljubil,“ nam je takrat potarnala.

Preden je odšla, pa je Monika Damjana vprašala, kdo je ta prijatelj, ki naj mi se zanjo zanimal. Spet je doživela šok. Gre za Janeza Rebernika, ki v tej sezoni prav tako išče ljubezen. "Po eni strani mi je to zelo všeč, ker vem, da je v redu človek, pozitiven, vse to, kar Damjanu manjka,“ pravi Monika, ki jo je Tanja po kratkem pogovoru odpeljala naravnost na Rebernikovo kmetijo.

Janez v strahu

monika košenina | Avtor: POP TV POP TV

Janez je debelo pogledal, ko je izvedel, da dobi še eno dekle. Najprej se je ustrašil, da k njemu prihaja Simona, ki jo je izločil po hitrih zmenkih. "Dela samo prepire,“ meni Janez, ki je Moniko sprejet z odprtimi rokami. "Ko sem zagledal Moniko, sem bil srečen. Odkrito povedano, ona mi je že dalj časa všeč. Damjanu sem v Štanjelu rekel, naj jo pošlje k meni, če je ne bo hotel.“

monika košenina | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 3
  • Ender3 13:24 07.december 2020.

    Bedno poročanje, ni vredno komentarjev in medija, ki to poroča. Komerciala se sama promovira.

  • sam1 10:12 07.december 2020.

    Ta šov je različica,ko vozijo kmetje k plemenskemu biku svoje junice,potem pa ta kakšno naskoči,kakšno pa ne.....

  • Avatar pantani
    pantani 07:54 07.december 2020.

    Ma dej hebite se že s temi kvazi "znanimi" slovenci!!!