Magazin > VIP
9826 ogledov

Vroči poljubi v Ljubezni po domače: To se je ponoči dogajalo v šotoru!

darja sančanin, janez rebernik
1/4
POP TV
Janez in Darja sta noč preživela v šotoru.

Med Janezom Rebernikom in Darjo Sančanin, kandidatoma šova Ljubezen po domače, se iskri in tega prav nič ne skrivata.
Janez je Darjo odpeljal na drugi zmenek, ki se je začel z vožnjo na motorju, končal pa z vročimi poljubi … Ob ognju je Janez Darji, ki jo skrbijo govorice, da je „fičfirič“, obljubil, da bi se zanjo v trenutku zresnil. "Na tem mestu ti prisegam, da te bom vedno ljubil. Ne bom te razočaral,“ ji je zašepetal. 

damjan šalamun Ljubezen po domače Magazin Vroče igre v jakuzziju in na senu: "Čurčel mu je stal tako, da vedel ni, do kam ga ima“

"Metuljčki so tiste dni frčali vsepovsod in to so seveda opazili tudi vsi prisotni. Janez je značajsko zelo v redu človek, pristen, odkrit in pošten, seveda pa rad pogleda za dekleti, kot vsak moški. Seveda so mi bile njegove besede všeč, a sem jih že takrat jemala malo z rezervo, saj moški v začetku obljubljajo vse mogoče, a resničnost je kasneje pogosto drugačna,“ je Darja njegove sladke besede pokomentirala za Žurnal24 in razkrila, ali se je šotor ponoči zatresel od strasti … "Tam sva prespala, to je bila najina prva noč. Pogovarjala sva se, poljubljala in skupaj objeta zaspala. To pa je bilo tudi vse,“ je za naš medij povedala lepotica in dodala, da se Janez zelo dobro poljublja. "Najlepši del tega zmenka pa je bil zame sicer najin ples ob čudovitem sončnem zahodu ob jezeru in labodih, bilo je kot prizor iz Beležnice, pravljično,“ je še povedala o sladkih trenutkih v dvoje.

Komentarjev 1
  • cioreapor 17:49 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks