Magazin > VIP
55745 ogledov

Ljubezen po domače: To se je zgodilo v jakuzziju, ko so kamere odšle

damjan šalamun POP TV
"To pa se laže," pravi Damjan Šalamun.

Pretekli konec tedna smo bili v ljubezenskem šovu POP TV, Ljubezen po domače, priča vročim igricam v jakuzziju, ko je čebelar Damjan Šalamun z nogo malce požgečkal Nano, ta pa mu je vragolije vrnila z nežnim poljubom na uho.

damjan šalamun | Avtor: POP TV POP TV

Istega dne je Damjan na zmenek odpeljal tudi Barbaro, ki ga je med večerjo dobro izprašala o Nani. Damjan je priznal, da sta bila v masažni kadi, da ga je zmasirala in on njo, a hitro dodal, da po tem, ko sta prišla iz vode, nista imela več bližnjih stikov. "Ko imaš nekaj v glavi, na to hitro pozabiš, a se tega spet zaveš in bi se najraje po glavi udaril,“ je še povedal Damjan, ki mu je bilo vidno neprijetno. "Predstavljala si je, da bo kaj več dobila od mene, a se ji nisem pustil. Sem pa užival v njeni masaži, bil sem utrujen in imel sem pol kufer vsega. Morda sem se preveč sprostil,“ je še povedal.

Po Barbarinih besedah naj bi Nana dekletom povedala, da sta se poljubljala. Damjan jo je ogorčeno pogledal: "To pa se laže. Z mano se ni poljubljala. Obljubljala mi je tudi erotično masažo, a to vse skupaj odpade.“ In kaj se je med njima zgodilo po tem, ko je Damjan snemalce prosil, da ju pustijo same? "Nič,“ pravijo naši viri blizu produkciji POP TV.

Želeli smo slišati tudi Nanino plat zgodbe, a se na naše klice ni odzvala.

damjan šalamun | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.