Jani in Teja ujeta med poljubljanjem!

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tekmovalca šova Gostilna išče šefa, Janija in Tejo, so kamere končno ujele med poljubljanjem.
Oglej si celoten članek

Incest v hiši? No, glede na to, da sta ves čas ponavljala, da sta kot brat in sestra, bi njunemu božanju in poljubljanju sredi noči lahko rekli točno tako. Ko so ostali tekmovalci že spali, sta šla Jani in Teja namreč v akcijo. Pozno ponoči sta si delila posteljo in odejo, si nekaj šepetala, se nežno božala in se končno začela poljubljati.

Med njunim golobčkanjem je bilo opaziti tudi premikanje pod odejo, kar bržkone nakazuje na to, da bomo v prihodnosti morda videli še več akcije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:06 9. November 2012.

    A zdej pa slovenska moralna avtoriteta, Angelca Morales, ne bo preživela?

  • 15:50 8. November 2012.

    sama fovšija

  • 11:04 8. November 2012.

    Jani božal.. Jani lupčkal... Pa dejte odrastit že enkrat! Dol mi visi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.