Jasnin trebušček nam je sumljiv ...

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Voditeljica je bila videti prekrasno, a ne moremo mimo mini trebuščka ...
Oglej si celoten članek

Jasna Kuljaj je v finalni oddaji Bar sicer blestela v dolgi večerni obleki, a smo kljub temu opazili njen mini trebušček. Se bo tudi voditeljica pridružila letošnjemu estradniškemu baby boomu? "Definitivno ni nič na tem. Žal je bil finale tik pred prihodom ženskih težav, ki sem jih dobila naslednje jutro. Z izbiro datuma finala, glede na mesečni ciklus, nisem imela sreče, saj si tik pred kritičnimi dnevi poln vode. Dan ni bil optimalno izbran, če bi izbrala jaz, bi  izbrala datum v prvih dveh tednih ciklusa, takrat smo ženske videti najboljše. Čeprav sem imela veliko srečo, da se to ni zgodilo na dan finala ali celo med oddajo," zatrjuje Jasna.

Magazin Jasno Kuljaj z dekoltejem do popka pestoval porno zvezdnik

Pa si Kuljajeva želi povečati svojo družino, s partnerjem namreč že imata hčerko Anastazijo. "Otrok izvaja pritiske, kdaj ji bom rodila sestrico, sama pa na to še nisem pripravljena, čeprav te možnosti ne izključujem. A letos tega v svoji kristalni krogli ne vidim," še dodaja.

Magazin Finale Bara: To se je dogajalo, ko so kamere ugasnile

Foto: Anže Petkovšek bar

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:17 18. Januar 2019.

    Poješ dva graha, pa že sprašujejo, če si noseča. Shujšaš 2 kg in te sprašujejo, če si zbolela ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.