Jasno bosta predstavili v drugačni luči

Foto: Planet TV Jasna Kuljaj Foto: Planet TV Jasna Kuljaj Foto: Planet TV Jasna Kuljaj Foto: Planet TV Jasna Kuljaj
Jasna Kuljaj se bo iz narodno-zabavne voditeljice prelevila v seksi zapeljivko.
Oglej si celoten članek

Potem ko je šest let vodila narodno-zabavno oddajo Na zdravje!, bomo Jasno od zdaj videli v drugačni luči, obljubljata stilistki Tina Curk in Maja Možic, ki bosta skrbeli za Jasnin slog pri novem resničnostnem šovu Zmenek na slepo. Več poudarka bosta dali Jasninim oblinam in njeni postavi, zato bo marsikdo presenečen, pravita. "Jasno sva želeli predstaviti v drugačni luči, kot je na televizijskih zaslonih še nismo vajeni. V mislih sva imeli njeno ženstveno postavo, ki sva jo želeli poudariti, in vsak stajling nadgraditi z modnim pečatom."

Za njen popoln videz bodo seveda skrbeli tudi vizažisti, ki se bodo na podlagi stajlinga odločili, kako bo Jasna naličena, njeno lepotilno ekipo pa bodo zaokrožili še frizerji, ki se bodo trudili, da bo vsakič presenetila še z novo pričesko. V fotogaleriji lahko pokukate, kako so videti Jasnini stajlingi.

Oddaja prihaja na Planet TV ta četrtek ob 20. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:02 14. Januar 2014.

    - kot pa njene obline*<br />- kako lahko ženske poudarjajo obline druge ženske v javnosti in se v isti sapi …

  • 08:59 14. Januar 2014.

    A ona je Bosanka? Tako bosansko faco ma, totalno nesimpatično. Upam, da bo čim manj vidna v novi oddaji in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.