Magazin > Lepota & telo
36 ogledov

Jasno bosta predstavili v drugačni luči

Jasna Kuljaj
1/4
Planet TV
Jasna Kuljaj se bo iz narodno-zabavne voditeljice prelevila v seksi zapeljivko.

Potem ko je šest let vodila narodno-zabavno oddajo Na zdravje!, bomo Jasno od zdaj videli v drugačni luči, obljubljata stilistki Tina Curk in Maja Možic, ki bosta skrbeli za Jasnin slog pri novem resničnostnem šovu Zmenek na slepo. Več poudarka bosta dali Jasninim oblinam in njeni postavi, zato bo marsikdo presenečen, pravita. "Jasno sva želeli predstaviti v drugačni luči, kot je na televizijskih zaslonih še nismo vajeni. V mislih sva imeli njeno ženstveno postavo, ki sva jo želeli poudariti, in vsak stajling nadgraditi z modnim pečatom."

Za njen popoln videz bodo seveda skrbeli tudi vizažisti, ki se bodo na podlagi stajlinga odločili, kako bo Jasna naličena, njeno lepotilno ekipo pa bodo zaokrožili še frizerji, ki se bodo trudili, da bo vsakič presenetila še z novo pričesko. V fotogaleriji lahko pokukate, kako so videti Jasnini stajlingi.

Oddaja prihaja na Planet TV ta četrtek ob 20. uri.

Komentarjev 2
  • radsemastimzmesom 09:02 14.januar 2014.

    - kot pa njene obline*- kako lahko ženske poudarjajo obline druge ženske v javnosti in se v isti sapi zgražajo&norijo;&zganjajo; vse splošno paniko*

  • radsemastimzmesom 08:59 14.januar 2014.

    A ona je Bosanka? Tako bosansko faco ma, totalno nesimpatično. Upam, da bo čim manj vidna v novi oddaji in da bo prikazane čim več akcije. V procentih si želim porazdelitev časa pribl. 1,5 % - 98,5 % v korist ...prikaži več akcije. Zanima me tudi, kaj drugega bi lahko človek pri njej poudaril kot pa njenim oblinam? Ja pa poglejte njeno faco, no. In ni mi jasno kako lahko ko ženske pudarjajo obline druge ženske v javnosti in se v isti sapi zgražajo&norijo&zganjajo vse splošno, kako jih moški vidimo samo kot spolne objekte. Če pa so. Narobe svet.