Jasno tekmovalkina usoda globoko ganila

Foto: Planet TV biggest loser Foto: Planet TV biggest loser
Tekle so solze.
Oglej si celoten članek

Tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija, vedno nasmejana Mojca, je šokirala s svojo družinsko zgodbo. Povedala je namreč, da je bila posvojena. Dneva, ko je končno dobila ljubeče starše, se še vedno dobro spominja, tako kot tudi tortice, ki jo je dobila za svoj 3. rojstni dan. Do takrat takšnega veselja namreč ni poznala. "Ne predstavljam si življenja brez staršev,“ je povedala temnolaska, ki je zahvaljujoč dobrim ljudem imela lepo otroštvo.

Jasno Kuljaj, voditeljico šova Od težaka do junaka, je v studiu obiskala Mojčina mama, ki je med drugim povedala, da je bila za Mojco prva torta nekaj nepozabnega. In ravno ta podatek je Jasno, ki ima doma majhno hčerko, globoko ganil. "Ko sem si predstavljala posvojeno triletno punčko, ki dobi prvo torto v življenju...ko si predstavljaš veselje tega otroka, ki ceni to, kar bi mu moralo pripadati tako kot vsem drugim...te pač zvije...Zvilo me je v studiu, zvija me zdaj, ko to pišem...spet in spet!“ je Jasna zapisala na Facebooku.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.