Jason bo dobil skrbništvo nad Britney

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jamie Spears, oče Britney Spears, ki je tudi pevkin zakoniti skrbnik, bo sodišče zaprosil, da bi si z njenim zaročencem Jasonom Trawickom delila skrbništvo nad zvezdnico.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je gospod Spears pred leti zaradi številnih težav prevzel skrbništvo nad svojo 30-letno hčerko, si zdaj želi, da bi enake pravice dobil tudi njen zaročenec Jason Trawick. A Jason ne bo imel nazdora nad Britneyjinimi financami, kot ga ima njen oče, temveč bo moral skrbeti za njeno splošno dobro. To pomeni, da bo imel zadnjo besedo pri pevkini prehrani, oblačenju in zdravstveni oskrbi. Britney pa bo kljub temu imela dovolj osebne svobode, saj je skrbništvo zgolj formalnost, je za revijo People povedal vir. "Gre za zelo nenavaden primer, saj ne vidimo pogosto, da se skrbnik poroči s svojo varovanko. Predvidevam, da gre za nek skupni dogovor med Britney, Jasonom in Jamiejem, ki si očitno želijo, da bi bil njun zakon trden," je pojasnil odvetnik Jeffrey S. Cohen, ki sicer ni vpleten v primer.

Jamie Spears je sodišče že zaprosil, da bi si z Jasonom delila skrbništvo, še prej pa morajo sodniki po posvetovanju z Britneyjinimi zdravniki ugotoviti, če je to sploh potrebno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.