Magazin > VIP
37 ogledov

Jason bo dobil skrbništvo nad Britney

Britney Spears Jason Trawick FameFlynet
Jamie Spears, oče Britney Spears, ki je tudi pevkin zakoniti skrbnik, bo sodišče zaprosil, da bi si z njenim zaročencem Jasonom Trawickom delila skrbništvo nad zvezdnico.

Po tem, ko je gospod Spears pred leti zaradi številnih težav prevzel skrbništvo nad svojo 30-letno hčerko, si zdaj želi, da bi enake pravice dobil tudi njen zaročenec Jason Trawick. A Jason ne bo imel nazdora nad Britneyjinimi financami, kot ga ima njen oče, temveč bo moral skrbeti za njeno splošno dobro. To pomeni, da bo imel zadnjo besedo pri pevkini prehrani, oblačenju in zdravstveni oskrbi. Britney pa bo kljub temu imela dovolj osebne svobode, saj je skrbništvo zgolj formalnost, je za revijo People povedal vir. "Gre za zelo nenavaden primer, saj ne vidimo pogosto, da se skrbnik poroči s svojo varovanko. Predvidevam, da gre za nek skupni dogovor med Britney, Jasonom in Jamiejem, ki si očitno želijo, da bi bil njun zakon trden," je pojasnil odvetnik Jeffrey S. Cohen, ki sicer ni vpleten v primer.

Jamie Spears je sodišče že zaprosil, da bi si z Jasonom delila skrbništvo, še prej pa morajo sodniki po posvetovanju z Britneyjinimi zdravniki ugotoviti, če je to sploh potrebno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.