Jason Statham in Rosie Hungtington pričakujeta otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
S fotografijo sta igralec in manekenka potrdila, da pričakujeta prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Jason Statham in Rosie Huntington-Whiteley sta s fotografijo na Instagramu potrdila, da pričakujeta prvega otroka. Postavna manekenka in mišičasti igralec sta par že sedem let. Nekdanja manekenka Victoria's Secret je na Instagramu ob fotografiji zapisala: "Zelo sem vesela, da lahko z vami delim, da z Jasonom pričakujeva. Veliko ljubezni vsem!"

Govorice, da je plavolaska noseča, so krožile kar nekaj časa, saj so Rosie v zadnjih nekaj mesecih opazili v prevelikih oblačilih, čeprav je bila vedno navdušena nad oprijetimi in seksi opravami.

Jason je svoje 20 let mlajše dekle lansko leto zaprosil za roko s prestižnim diamantnim prstanom, ki stane kar 400 tisoč ameriških dolarjev.

"Jason je moj najboljši prijatelj. Vsak dan me nasmeji do solz. Počutim se, kot da nikoli prej nisem imela pravega fanta," je nekoč zaljubljeno povedala Rosie.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:03 10. Februar 2017.

    Hebav te KD tvoj twitter in facebook s tvojimi trebuhi in trebuščki vred. Zraven pa še tako bebav tekst, da …

  • 10:03 10. Februar 2017.

    Hebav te KD tvoj twitter in facebook s tvojimi trebuhi in trebuščki vred. Zraven pa še tako bebav tekst, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.