Javno opravičilo Katie Holmes

Foto: Žurnal24 Katie pravi, da sprejema opravičilo revije Star. (Foto: EPA)
Igralka Katie Holmes, ki je pred dvema mesecema tožila revijo Star zaradi pisanja o tem, da je narkomanka, je dobila, kar je hotela. Revija se ji je opravičila tudi na naslovnici aktualne izdaje.
Oglej si celoten članek

Katie je konec februarja proti reviji Star vložila tožbo v višini 50 milijonov dolarjev (približno 33 milijonov evrov), ker so na naslovnici objavili zgodbo, da je odvisnica od drog. Zvezdnica je tožbo vložila po tem, ko je matično podjetje tabloida odklonilo umik naslovnice. "Od vseh izmišljenih zgodbic, ki krožijo o meni, je ta med najbolj neprimernimi," je takrat izjavila Katie.

 

Zdaj, dva meseca kasneje, pa je Katiejin tiskovni predstavnik pojasnil, da je že vse pozabljeno. 32-letna igralka je od tabloida dobila javno opravičilo in odškodnino, ki jo je že podarila v dobrodelne namene. "Zadovoljna sem z izidom in resnično sem vesela, da smo to rešili na prijateljski način. Sprejemam opravičilo," je za konec povedala Katie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.