Magazin > VIP
23 ogledov

Javno opravičilo Katie Holmes

Katie pravi, da sprejema opravičilo revije Star. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Igralka Katie Holmes, ki je pred dvema mesecema tožila revijo Star zaradi pisanja o tem, da je narkomanka, je dobila, kar je hotela. Revija se ji je opravičila tudi na naslovnici aktualne izdaje.

Katie je konec februarja proti reviji Star vložila tožbo v višini 50 milijonov dolarjev (približno 33 milijonov evrov), ker so na naslovnici objavili zgodbo, da je odvisnica od drog. Zvezdnica je tožbo vložila po tem, ko je matično podjetje tabloida odklonilo umik naslovnice. "Od vseh izmišljenih zgodbic, ki krožijo o meni, je ta med najbolj neprimernimi," je takrat izjavila Katie.

 

Zdaj, dva meseca kasneje, pa je Katiejin tiskovni predstavnik pojasnil, da je že vse pozabljeno. 32-letna igralka je od tabloida dobila javno opravičilo in odškodnino, ki jo je že podarila v dobrodelne namene. "Zadovoljna sem z izidom in resnično sem vesela, da smo to rešili na prijateljski način. Sprejemam opravičilo," je za konec povedala Katie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.