Javšnik Jonasu javno, da si RTV honorarja ni zaslužil

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Brez dlake na jezike voditelju v obraz …
Oglej si celoten članek

V satirični oddaji Kaj dogaja z Jonasom je voditelj Jonas Žnidaršič preko videoklica gostil igralca in komika Matjaža Javšnika, ki je poročal, kaj počne v samoizolaciji in cinično pokomentiral tudi vlado. Ne samo trenutno, temveč tudi vse nekdanje in bodoče vlade. Zelo oster pa je bil tudi do voditelja Jonasa Žnidaršiča. "Samozaposlenim se ne obeta nič dobrega in zasebnem sektorju, je pa javni sektor, kamor spadaš tudi ti trenutno, vam je pa itak vseeno, vam ni hudega. Ste na počitnicah, dobite pa plačano," tako Javšnik ni šparal jezika.

Jonas mu je v svoj zagovor odgovoril: "Ja, ja, ampak smo si znižal honorarje, veš ... honorarni sodelavci na RTV-ju, he he." Javšnik mu pri tem dal prav: "Ja, ja, to dam prav, ker si že prej niste zaslužili." 

Koliko Jonas zasluži z vodenjem oddaje Od blizu, so nam z RTV Slovenija odgovorili že lansko leto. "Za vodenje oddaj Od blizu, Zvezdana in Kaj dogaja z Jonasom plačujemo med 200 in 750 evrov bruto, odvisno od žanra in zahtevnosti vodenja oddaje,“ so povedali takrat. Več o honorajih zvenečih RTV imen, pa si lahko preberete TUKAJ.

Sicer pa Jonas v korona časih nima dela le z vodenjem oddaje, temveč  pomaga tudi dobrodelno. Tehnološki navdušenci, ki imajo doma 3D tiskalnike, so se namreč združili v iniciativo Zaščitimo Slovenijo. Brezplačno tiskajo zaščitne maske za domačo in profesionalno uporabo. Med njimi je tudi Jonas, ki je za zurnal24.si povedal, da eno masko tiska pet ur in pol, material naroči preko spleta, vse pa počne brezplačno. Več o tem TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:53 27. April 2020.

    Javšnik je pa fouš... Ja sej si je sam izbral poklic, al mu je mama rjakla, kaj bo delal v …

  • 11:16 27. April 2020.

    Eh Jonas .. čist overrated stendupovc .. isto Javšnik .. to je to, ko folk ne ve kdaj mora v …

  • 11:09 27. April 2020.

    Jonas ni zaslužil do zdaj niti za burek.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.