Jay Leno se je poslovil

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Jay Leno se je sinoči poslovil od šova The Tonight Show, ki ga je vodil 22 let.
Oglej si celoten članek

"Sem najsrečnejši moški na svetu. Težko je,“ je v solzah dejal Leno in dodal, da je v prvem letu, ko je prevzel vodenje oddaje, izgubil svojo mamo, leto zatem očeta, nato pa še brata. "Bolj ali manj sem ostal brez družine, tako da so moji sodelavci postali moja družina,“ se je simpatični Leno zahvalil celotni ekipi izjemno popularne oddaje.

Od Lena so se poslovili tudi številni zvezdniki, ki jih je v vseh teh letih gostil. Najbolj vesel pa je bil igralca Billyja Crystal, ki je bil leta 1992 njegov prvi gost, včeraj pa njegov zadnji. Oglasil se je tudi predsednik Barack Obama. "Jay, na moj račun si se velikokrat pošalil, a ne skrbi, nisem jezen,“ je izjavil in se pošalil, da je Lena imenoval za veleposlanika na Antarktiki. "Upam, da imaš topel plašč," je dodal.
 
Leno se je oddaji sicer odpovedal že leta 2009. Za kratek čas ga je zamenjal Conan O'Brien, a se je, tudi zaradi slabše gledanosti, vrnil. Tokrat, tako pravi, ga ne bo nazaj. Njegovo mesto bo 17. februarja zasedel Jimmy Fallon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.