Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Jay Leno se je poslovil

Jay Leno, billy crystal Reuters
Jay Leno se je sinoči poslovil od šova The Tonight Show, ki ga je vodil 22 let.

"Sem najsrečnejši moški na svetu. Težko je,“ je v solzah dejal Leno in dodal, da je v prvem letu, ko je prevzel vodenje oddaje, izgubil svojo mamo, leto zatem očeta, nato pa še brata. "Bolj ali manj sem ostal brez družine, tako da so moji sodelavci postali moja družina,“ se je simpatični Leno zahvalil celotni ekipi izjemno popularne oddaje.

Od Lena so se poslovili tudi številni zvezdniki, ki jih je v vseh teh letih gostil. Najbolj vesel pa je bil igralca Billyja Crystal, ki je bil leta 1992 njegov prvi gost, včeraj pa njegov zadnji. Oglasil se je tudi predsednik Barack Obama. "Jay, na moj račun si se velikokrat pošalil, a ne skrbi, nisem jezen,“ je izjavil in se pošalil, da je Lena imenoval za veleposlanika na Antarktiki. "Upam, da imaš topel plašč," je dodal.
 
Leno se je oddaji sicer odpovedal že leta 2009. Za kratek čas ga je zamenjal Conan O'Brien, a se je, tudi zaradi slabše gledanosti, vrnil. Tokrat, tako pravi, ga ne bo nazaj. Njegovo mesto bo 17. februarja zasedel Jimmy Fallon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.