Jay-Z ustrelil svojega brata

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Ameriški raper Jay-Z je v nedavnem intervjuju za britanski časopis The Guardian razkril, da je pri 12 letih ustrelil svojega starejšega brata, ker mu je ukradel prstan.
Oglej si celoten članek

Jay-Z-jev starejši brat Eric je bil zasvojenec z drogami, zato je takrat 12-letnemu Shawnu, danes znanemu kot Jay-Z, ukradel prstan. Zvezdnika je to tako razjezilo, da si je omislil pištolo in se maščeval.

 

"Po pištolo sem šel v neko hišo. Orožja so bila vsepovsod okrog mene, ni ti bilo treba iti daleč, da si jo dobil," je razložil 40-letni glasbenik.

 

Izognil se je zaporu

A po tem, ko je poškodoval svojega brata, ga je postalo strah, saj ni vedel, kaj bo sledilo. "Mislil sem, da je mojega življenja konec, prepričan sem bil, da me bodo za vedno zaprli v zapor. Bilo je grozno."

 

K sreči pa do tega ni nikoli prišlo, saj se je Eric odločil, da Jay-Z-ja ne bo prijavil policiji, namesto tega se mu je opravičil, ker mu je ukradel prstan in ker je zasvojenec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.