Magazin > VIP
32 ogledov

Jay-Z ustrelil svojega brata

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ameriški raper Jay-Z je v nedavnem intervjuju za britanski časopis The Guardian razkril, da je pri 12 letih ustrelil svojega starejšega brata, ker mu je ukradel prstan.

Jay-Z-jev starejši brat Eric je bil zasvojenec z drogami, zato je takrat 12-letnemu Shawnu, danes znanemu kot Jay-Z, ukradel prstan. Zvezdnika je to tako razjezilo, da si je omislil pištolo in se maščeval.

 

"Po pištolo sem šel v neko hišo. Orožja so bila vsepovsod okrog mene, ni ti bilo treba iti daleč, da si jo dobil," je razložil 40-letni glasbenik.

 

Izognil se je zaporu

A po tem, ko je poškodoval svojega brata, ga je postalo strah, saj ni vedel, kaj bo sledilo. "Mislil sem, da je mojega življenja konec, prepričan sem bil, da me bodo za vedno zaprli v zapor. Bilo je grozno."

 

K sreči pa do tega ni nikoli prišlo, saj se je Eric odločil, da Jay-Z-ja ne bo prijavil policiji, namesto tega se mu je opravičil, ker mu je ukradel prstan in ker je zasvojenec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.