Je Aljaž zasnubil Lino?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Sam v poroki ne vidi smisla, a se je vseeno pripravljen poročiti.
Oglej si celoten članek

V šovu je Aljaž omenil, da si želi po zaključku snemanja Kmetije z Lino ustvariti družino ter se z njo tudi poročiti. Zanimalo nas je, ali je morda že storil kakšen korak v to smer.

to je razlog Kmetija: Tom še ne ve, ali bo izpolnil obljubo, ki jo je dal Aljažu, Aneti in Karin ljubezen Kmetija: Aljaž priznal težave v svojem odnosu z Lino šok Kmetija: Favoritka zunaj, Aljaž znorel, Aneta s solzami v očeh Magazin Kmetija: Danijela bi s tem Aneti, Aljažu in Tomu lahko uničila igro

Za zurnal24.si je prijazno razkril sledeče: "Meni osebno poroka ne pomeni nekega znaka dokazovanja ljubezni, predstavlja mi zgolj velik in nepotreben strošek, ki pa sem ga vsekakor pripravljen pokriti, če s tem osrečim Lino. Zavedam namreč se, da Lini poroka pomeni več kot meni. Njej se zdi poroka nekaj lepega. Trenutno Line še nisem zaročil, a ko bo čas za to, mi lahko verjamete, da bo tudi Lina zagotovo prijetno presenečena. Oba sva še mlada, neizkušena, pred nama je še dolga pot, zato je nesmiselno hiteti in prehitevati stvari."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:27 25. December 2022.

    Bedarija. Poroka sploh ni noben strošek, če tega nočeš. Kje pa piše, da moraš imet poroko v gradu xy, 500 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.