Magazin > VIP
14430 ogledov

Je Aljaž zasnubil Lino?

lina majcen, aljaž pušnik POP TV
Sam v poroki ne vidi smisla, a se je vseeno pripravljen poročiti.

V šovu je Aljaž omenil, da si želi po zaključku snemanja Kmetije z Lino ustvariti družino ter se z njo tudi poročiti. Zanimalo nas je, ali je morda že storil kakšen korak v to smer.

kmetija to je razlog Magazin Kmetija: Tom še ne ve, ali bo izpolnil obljubo, ki jo je dal Aljažu, Aneti in Karin lina majcen, aljaž pušnik ljubezen Magazin Kmetija: Aljaž priznal težave v svojem odnosu z Lino kmetija 2022 šok Magazin Kmetija: Favoritka zunaj, Aljaž znorel, Aneta s solzami v očeh aneta andollini, danijela, kmetija 2022 Magazin Kmetija: Danijela bi s tem Aneti, Aljažu in Tomu lahko uničila igro

Za zurnal24.si je prijazno razkril sledeče: "Meni osebno poroka ne pomeni nekega znaka dokazovanja ljubezni, predstavlja mi zgolj velik in nepotreben strošek, ki pa sem ga vsekakor pripravljen pokriti, če s tem osrečim Lino. Zavedam namreč se, da Lini poroka pomeni več kot meni. Njej se zdi poroka nekaj lepega. Trenutno Line še nisem zaročil, a ko bo čas za to, mi lahko verjamete, da bo tudi Lina zagotovo prijetno presenečena. Oba sva še mlada, neizkušena, pred nama je še dolga pot, zato je nesmiselno hiteti in prehitevati stvari."

 

 

Komentarjev 1
  • robi2107 12:27 25.december 2022.

    Bedarija. Poroka sploh ni noben strošek, če tega nočeš. Kje pa piše, da moraš imet poroko v gradu xy, 500 svatov, trubače pa zlato uro na vodomet??? Lahko se poročiš na UE, po novem brez prič in brez prstanov. Ne ...prikaži več vem, če te to košta več kot 50€, če sploh kaj. Da ni čisto bv bo pa piki videl takrat, ko bo naštancal otroka pa bo moral hodit na CSD priznavat očetovstvo. Če si poročen, ti to ni treba. Pa mogoče se izogne kakšnim sitnostim pri prehodu meje, če bo imel otrok drug priimek.