Je bolezen razlog za samomor mladega igralca?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V družini Sawyerja Sweetena več primerov depresije.
Oglej si celoten članek

Sawyer Sweeten se je pred nekaj dnevi ustrelil v glavo. V tem trenutku še vedno ni jasno, kaj je 19-letnega zvezdnika serije Vsi ljubijo Raymonda gnalo v samomor. Njegov prijatelj pa pravi, da mladi igralec ni bil srečen. "Že nekaj časa je bil ujet v temnem in zelo čustvenem obdobju. V zadnjem letu je iz svojega življenja izključil vse, ki so mu bili zelo blizu, tudi družino in prijatelje,“ je povedal vir in dodal, da Sawyer ni vedel, kaj bi v življenju rad počel. "Svojemu menedžmentu je pred kratkim sporočil, da ga kariera v šovbiznisu ne zanima več. Ni pa vedel, kaj bi rad delal,“ je še razkril vir.

Oglasila se je tudi igralčeva sestrična Jacklyn Stines, ki je namignila, da bi Sawyer lahko trpel za depresijo. "Slišala sem, da je depresiven. Ne vem, ali to drži. V družini ima več ljudi to bolezen, nekateri jemljejo tudi zdravila.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.