Magazin > VIP
54 ogledov

Je bolezen razlog za samomor mladega igralca?

Sawyer Sweeten Profimedias
V družini Sawyerja Sweetena več primerov depresije.

Sawyer Sweeten se je pred nekaj dnevi ustrelil v glavo. V tem trenutku še vedno ni jasno, kaj je 19-letnega zvezdnika serije Vsi ljubijo Raymonda gnalo v samomor. Njegov prijatelj pa pravi, da mladi igralec ni bil srečen. "Že nekaj časa je bil ujet v temnem in zelo čustvenem obdobju. V zadnjem letu je iz svojega življenja izključil vse, ki so mu bili zelo blizu, tudi družino in prijatelje,“ je povedal vir in dodal, da Sawyer ni vedel, kaj bi v življenju rad počel. "Svojemu menedžmentu je pred kratkim sporočil, da ga kariera v šovbiznisu ne zanima več. Ni pa vedel, kaj bi rad delal,“ je še razkril vir.

Oglasila se je tudi igralčeva sestrična Jacklyn Stines, ki je namignila, da bi Sawyer lahko trpel za depresijo. "Slišala sem, da je depresiven. Ne vem, ali to drži. V družini ima več ljudi to bolezen, nekateri jemljejo tudi zdravila.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.