Je Damjanova nova Janševa?

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Damjana Damjanoviča so na premieri Dom Kihota ujeli z brhko svetlolasko.
Oglej si celoten članek

Damjan Damjanovič se je na premieri baletne predstave Don Kihot pred fotografski objektiv postavil skupaj z brhko svetlolasko, ki bi lahko bila njegova nova ljubezen. Gre za 29-letno Saro Janša, ki dela kot stevardesa za našo letalsko družbo Adria Airways. Da se med direktorjem ljubljanske filharmonije in stevardeso nekaj plete, je prvi poročal spletni portal pozareport.si, ki še piše, da brhka mladenka ni v sorodu z Janezom Janšo.

Morebitno romantično novico smo želeli preveriti pri Damjanoviču, ki nam je odgovoril: "Zasebnih zadev nikoli ne komentiram." A kot pravijo – slika pove več kot tisoč besed.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:53 6. Avgust 2014.

    Karkol si zinu , si mel prav , zato od mene + .

  • 11:52 6. Avgust 2014.

    A tko , men so tudi všeč 20 let mlajše , sam jaz sem človek , ki se znam kontrolirati …

  • 16:30 19. April 2014.

    Samo bogu se zahvali da nisi žlahta s tem pokvarjenim politikom

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.