Je Danica Lovenjak ujela bogatega Rusa?

Foto: Žiga Intihar
Foto: Žiga Intihar
Danica Lovenjak se je pred kratkim udeležila prijateljeve razkošne ruske poroke, na kateri je ujela šopek. Je domov morda pripeljala tudi ženina?
Oglej si celoten članek

"Poroka je bila bolj v družinskem krogu, tako da sta bila samo dva neporočena, pa še ta nista bila samska.  Tam je poroka in družina zelo velika vrednota in vse punce se poročijo že zelo zgodaj. Imajo prav projekt, da se do petindvajsetega  poročijo. Pri petindvajsetem so v bistvu že stare za poroko. To je čisto drugače kot pri nas, tako da samskih ni veliko. Poleg tega mora biti nevesta  zelo mlada, medtem ko za ženine to ni pomembno,"  pravi Lovenjakova, ki tako kljub svojim čarom in ujetim poročnim šopkom, ženina domov ni pripeljala.

Da se v Rusiji dekleta ne šalijo, je potrdila tudi z zgodbo, ki ji je bila priča: "Ko sta me prijatelja, ki sta me povabila na poroko, lansko leto obiskala v Sloveniji, mu je ona, ki je stara šestindvajset let,  kar namignila, da je čudno, da nista niti zaročena. Kmalu zatem sta se zaročila in sedaj sta že poročena."  Romantično?

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:57 28. Julij 2016.

    kdo pa je to danica lovenjak ? sem že slišal zanjo, pa mi nikoli ni bilo jasno kaj počne in …

  • 18:57 27. Julij 2016.

    Za ta leta je sam še za v Milano..

  • 15:20 27. Julij 2016.

    pa tudi preglupa

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.