Magazin > VIP
147 ogledov

Je Danica Lovenjak ujela bogatega Rusa?

Danica Lovenjak Žiga Intihar
Danica Lovenjak se je pred kratkim udeležila prijateljeve razkošne ruske poroke, na kateri je ujela šopek. Je domov morda pripeljala tudi ženina?

"Poroka je bila bolj v družinskem krogu, tako da sta bila samo dva neporočena, pa še ta nista bila samska.  Tam je poroka in družina zelo velika vrednota in vse punce se poročijo že zelo zgodaj. Imajo prav projekt, da se do petindvajsetega  poročijo. Pri petindvajsetem so v bistvu že stare za poroko. To je čisto drugače kot pri nas, tako da samskih ni veliko. Poleg tega mora biti nevesta  zelo mlada, medtem ko za ženine to ni pomembno,"  pravi Lovenjakova, ki tako kljub svojim čarom in ujetim poročnim šopkom, ženina domov ni pripeljala.

Da se v Rusiji dekleta ne šalijo, je potrdila tudi z zgodbo, ki ji je bila priča: "Ko sta me prijatelja, ki sta me povabila na poroko, lansko leto obiskala v Sloveniji, mu je ona, ki je stara šestindvajset let,  kar namignila, da je čudno, da nista niti zaročena. Kmalu zatem sta se zaročila in sedaj sta že poročena."  Romantično?

Komentarjev 4
  • Avatar praufo
    praufo 13:57 28.julij 2016.

    kdo pa je to danica lovenjak ? sem že slišal zanjo, pa mi nikoli ni bilo jasno kaj počne in zakaj se piše toliko o njej po cajtngih, kaj je ona pravzaprav, kulturna umetnica, kaj je sploh ona ?

  • kapibara 18:57 27.julij 2016.

    Za ta leta je sam še za v Milano..

  • dragec 15:20 27.julij 2016.

    pa tudi preglupa