Je Indira Ekić Jasni Kuljaj te besede zamerila?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Jasna Kuljaj je znana po svojem edinstvenem smislu za humor in dolgem jeziku.
Oglej si celoten članek

V oddaji od Težaka do junaka, v kateri komentirajo dogajanje v šovu The Biggest Loser, je Indira Ekić, finalistka prve sezone, povedala, da se je pred šovom prehranjevala zelo nezdravo in da se kljub temu, da je popolnoma spremenila svoj življenjski slog, še vedno bori z željo po sladkarijah.  

Jasna Kuljaj, voditeljica oddaje, ji je na to odvrnila, da se s to željo več kot očitno bori zelo uspešno in razkrila, kaj odgovarja ljudem, ki jo sprašujejo po Indirini postavi. "Ljudje me sprašujejo: 'Ali je ona tudi v živo videti tako suha, kot je na fotografijah?' Jaz jih takoj potolažim: 'Mah, kje, v živo ne. V noge je malo močna.' Vsem to povem,“ se je pošalila Jasna.

Indira se je komentarju iskreno smejala in pripomnila, da so takšne noge sedaj moderne. Z njo se je popolnoma strinjal radijski voditelj Tadej Bricelj. "Meso mora biti. Indira, super si,“ je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:37 28. September 2018.

    Pred slikanjem je prezivela ure pred ogledalom (trepalnice, sminka, makeup, sencila, pofarbani lasje.....) po slikanju pa se obdelava slik v …

  • 15:13 5. Junij 2018.

    Ni mi jasno,da pisete o tej cefurki.Kaj je ona?Nic.Niti ni zmagovalka sova,sili se v ospredje,grda faca z preracunljivim in ledenim …

  • 13:40 5. Junij 2018.

    Bajsika

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.