Je Ines Erbus s tem namignila, da jo privlačijo tudi dekleta?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mlada pevka rada draži svoje oboževalce.
Oglej si celoten članek

Pred krakim je Ines Erbus na svojem Instagramu objavila vročo fotografijo, na kateri se skoraj poljublja z zapeljivim dekletom. Je s fotografijo le dražila ali svojim Instagram sledilcem želela predati lepo sporočilo? "To je basistka iz mojega banda in fotografija je nastala v hecu. Saj veste, da se punce v prostem času rade fotografiramo. Drugače pa sem mnenja, da naj vsak ljubi, kot mu ustreza. Da imaš nekoga rad in ima nekdo tebe, je vedno lepo, ne glede na spol, tako da proti temu nimam nič, čeprav sama nisem tako usmerjena," je povedala Ines.

Ines o bolezni Ines Erbus o bolezni: "Včasih je bilo tako hudo, da sem komaj vstala"

Svetlolasa pevka, ki se je širši Sloveniji predstavila v oddaji Znan obraz ima svoj glas, pa postaja vse bolj iskana in priljubljena tudi na koncertnih odrih. "Oktobra je bilo kar fino, sicer pa gre celo leto navzgor, sploh decembra pričakujem, da bo pestro. Poleti je veliko veselic, v jeseni pa skupaj z ostalimi izvajalci polnimo dvorane po Sloveniji in tudi Hrvaški. Trenutno promoviram pesem Ti i ja, pripravljam pa tudi že novo skladbo," pravi Ines, ki je občinstvo osvojila z balkanskim melosom: "Ko sem pred petimi leti začenjala kariero in se odločala, za katero zvrst bi se odločila, nisem veliko razmišljala, saj je to zvrst, ki jo mladi radi poslušajo. Odziv je super, pa tudi možnosti za nastopanje so veliko večje. Trenutno nastopam tudi na Hrvaškem, želim pa si še bolj južno. Balkansko glasbo že od nekdaj rada poslušam, pa tudi moja starša, ki sta oba glasbenika, sta na nastopih vedno pela v različnih jezikih, tako da mi je to nekako zlezlo pod kožo. Dve skladbi sem posnela tudi v Slovenščini, vendar odziv ni bil tako dober."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:02 20. November 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 19:22 19. November 2018.

    Spet ena, ki hoče biti južna. Ah.

  • 18:07 19. November 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprečje 95 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.