Magazin > VIP
11826 ogledov

Je Ines Erbus s tem namignila, da jo privlačijo tudi dekleta?

Ines Erbus Instagram
Mlada pevka rada draži svoje oboževalce.

Pred krakim je Ines Erbus na svojem Instagramu objavila vročo fotografijo, na kateri se skoraj poljublja z zapeljivim dekletom. Je s fotografijo le dražila ali svojim Instagram sledilcem želela predati lepo sporočilo? "To je basistka iz mojega banda in fotografija je nastala v hecu. Saj veste, da se punce v prostem času rade fotografiramo. Drugače pa sem mnenja, da naj vsak ljubi, kot mu ustreza. Da imaš nekoga rad in ima nekdo tebe, je vedno lepo, ne glede na spol, tako da proti temu nimam nič, čeprav sama nisem tako usmerjena," je povedala Ines.

ines erbus Ines o bolezni Magazin Ines Erbus o bolezni: "Včasih je bilo tako hudo, da sem komaj vstala"

Svetlolasa pevka, ki se je širši Sloveniji predstavila v oddaji Znan obraz ima svoj glas, pa postaja vse bolj iskana in priljubljena tudi na koncertnih odrih. "Oktobra je bilo kar fino, sicer pa gre celo leto navzgor, sploh decembra pričakujem, da bo pestro. Poleti je veliko veselic, v jeseni pa skupaj z ostalimi izvajalci polnimo dvorane po Sloveniji in tudi Hrvaški. Trenutno promoviram pesem Ti i ja, pripravljam pa tudi že novo skladbo," pravi Ines, ki je občinstvo osvojila z balkanskim melosom: "Ko sem pred petimi leti začenjala kariero in se odločala, za katero zvrst bi se odločila, nisem veliko razmišljala, saj je to zvrst, ki jo mladi radi poslušajo. Odziv je super, pa tudi možnosti za nastopanje so veliko večje. Trenutno nastopam tudi na Hrvaškem, želim pa si še bolj južno. Balkansko glasbo že od nekdaj rada poslušam, pa tudi moja starša, ki sta oba glasbenika, sta na nastopih vedno pela v različnih jezikih, tako da mi je to nekako zlezlo pod kožo. Dve skladbi sem posnela tudi v Slovenščini, vendar odziv ni bil tako dober."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍕👅🍕👅🍕

A post shared by INES EЯBUS 𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 🎤 (@ineserbus) on

Komentarjev 5
 • Avatar Sandralita
  Sandralita 00:02 20.november 2018.

  Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

 • johan 19:22 19.november 2018.

  Spet ena, ki hoče biti južna. Ah.

 • harris 18:07 19.november 2018.

  Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprečje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to počne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. obiščite >><>>>> www.WebJob33.Com

Sorodne novice