Je Karleuša s tem priznala, da je njenega zakona res konec

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kaj se dogaja v pevkinem zakonu?
Oglej si celoten članek

"Včasih ljubezen ni dovolj," je balkanska turbo pevka Jelena Karleuša (42) zapisala na svojem Instagramu. Njeni oboževalci so prepričani, da se ta zapis nanaša na odnos z njenim soprogom Duškom Tošićem (35). Že več mesecev se namreč šušlja, kako je pevkin zakon s Tošićem na majavih tleh. In čeprav znani par uradno ostaja v zakonu, veliko časa preživita ločeno, saj Duško igra za nogometni klub na Kitajskem. 

"To je to. Leto dni sta se pretvarjala, da sta skupaj, a zakon jima je po aferi z Ognjenom razpadel. Ubogi Duško," se se razpisali uporabniki družbenih omrežij. Par je sicer v zakonu več kot 12 leti n v tem obdobju sta imela številne vzpone in padce. Govorilo se je o njegovi nezvestobi, nato pa je v središče prišla njena spolna afera z nogometašem Ognjenom Vranješem (30), a naj bi par vse skupaj uspešno premagal.

"Ali ste že kdaj videli ali prebrali, da mediji nekega soproga naslavljajo z 'njen še naprej zakoniti soprog?' Ali ste kdaj prebrali, da mediji leta javno navijajo, da se nekdo loči, razen v mojem primeru? Oprostite, ampak meni je to do te mere bolno, da bi se kakšen psihiater lahko pozabaval s travmami iz otroštva urednikov teh žalostnih tabloidov," je Karleuša pred meseci komentirala na Instagramu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:06 22. December 2020.

    boli me qurac za njo in zate ana

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.