Magazin > VIP
10199 ogledov

Je Karleuša s tem priznala, da je njenega zakona res konec

jelena karleuša Facebook
Kaj se dogaja v pevkinem zakonu?

"Včasih ljubezen ni dovolj," je balkanska turbo pevka Jelena Karleuša (42) zapisala na svojem Instagramu. Njeni oboževalci so prepričani, da se ta zapis nanaša na odnos z njenim soprogom Duškom Tošićem (35). Že več mesecev se namreč šušlja, kako je pevkin zakon s Tošićem na majavih tleh. In čeprav znani par uradno ostaja v zakonu, veliko časa preživita ločeno, saj Duško igra za nogometni klub na Kitajskem. 

"To je to. Leto dni sta se pretvarjala, da sta skupaj, a zakon jima je po aferi z Ognjenom razpadel. Ubogi Duško," se se razpisali uporabniki družbenih omrežij. Par je sicer v zakonu več kot 12 leti n v tem obdobju sta imela številne vzpone in padce. Govorilo se je o njegovi nezvestobi, nato pa je v središče prišla njena spolna afera z nogometašem Ognjenom Vranješem (30), a naj bi par vse skupaj uspešno premagal.

"Ali ste že kdaj videli ali prebrali, da mediji nekega soproga naslavljajo z 'njen še naprej zakoniti soprog?' Ali ste kdaj prebrali, da mediji leta javno navijajo, da se nekdo loči, razen v mojem primeru? Oprostite, ampak meni je to do te mere bolno, da bi se kakšen psihiater lahko pozabaval s travmami iz otroštva urednikov teh žalostnih tabloidov," je Karleuša pred meseci komentirala na Instagramu.

Komentarjev 1
  • gregor51 09:06 22.december 2020.

    boli me qurac za njo in zate ana

Sorodne novice