Magazin > VIP
18515 ogledov

Foto resnica: Jelena Karleuša kraljica zavajanja

Jelena Karleuša Instagram
Portal 24 Sata je razkril pevkino veliko pretvarjanje in zavajanje …

Eno največjih balkanskih zvezdnico so kamere ujele ob prihodu na snemanje priljubljenega šova Zvezde Granda, v katerem Jelena Karleuša sodeluje kot članica žirije. Pevka je za to priložnost oblekla izzivalen kombinezon, ki je razkril njene bujne atribute. 

Jelena je na svojem Instagramu oboževalce seveda počastila s fotografijami seksi oprave, a kaj, ko je na teh fotografijah videti skoraj povsem drugače kot je v resnici. Če primerjate reporterske fotografije in njene, objavljene na Instagramu, lahko vidite, da ima na slednjih popravljen tako obraz kot postavo. Vendar njeni goreči oboževalci jo branijo in pravijo, da je vse to le del posla. 

Sicer se je srbska folk pevka lansko leto pod drobnogledom medijev znašla zaradi afere z bosanskim nogometašem Ognjenom Vranješom (29), katerega sedaj toži zaradi psovk in laži o njuni aferi. Poleg te afere, pa je pevko lansko leto prizadela tudi smrt matere. V težkih trenutkih ji je ob stani stal soprog Duško Tošić, čeprav naj bi imela po aferi, kot so poročali srbski mediji, precej burnih trenutkov. A Karleušin zakon zaenkrat še drži, medtem ko je soproga Ognjena Vranješa zahtevala ločitev, čeprav ni nikoli potrdila, da je bil razlog za ločitev ravno afera s srbsko zvezdnico. 
 

Jelena Karleuša | Avtor: Borislav Zdrinja/PIXSELL Borislav Zdrinja/PIXSELL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Komentarjev 6
  • sam1 21:36 19.oktober 2020.

    Navadna k(u)ravetina....

  • Žurnalček 19:38 13.oktober 2020.

    Njeno petje me sploh ne zanima , vsi ki vas pa ne zanima na njej drugo se pa vprašajte po vaši spolni usmerjenosti !

  • Žurnalček 19:36 13.oktober 2020.

    JJJJJ

Sorodne novice