Magazin > VIP
4444 ogledov

Jelena Karleuša po materini smrti močno shujšala

Jelena Karleuša Srdjan Ilic/PIXSELL
Morala bi se zglasiti na sodišču, a je ni bilo.

Nogometni reprezentant Bosne in Hercegovine Ognjen Vranješ in srbska turbo pevka Jelena Karleuša bi se morala včeraj srečati na sodišču. 29-letnik divo toži zaradi groženj in žaljena na družbenih omrežjih, zaradi česar naj bi bila ogrožena njegova varnost. Vranješ je na sodišče prišel, 40-letno pevko pa so čakali zaman.

Jelena Karleuša Magazin Karleuša se je zlomila: Pretresljive fotografije s pogreba

"Javnosti je znano, da je naša stranka, Ognjen Vranješ, doživela vrsto žalitev in groženj s strani Jelene Karleuša. Zato smo bili prisiljeni vložiti zahtevek za odškodnino za nastanek nepremoženjske škode zaradi blatenja časti in ugleda, za kaznivo dejanje ogrožanja varnosti in zasebno tožbo zaradi razžalitve,“ je po pisanju Kurirja povedal nogometašev zagovornik. Vranješ od pevke zahteva odškodnino v višini dobrih 16 tisoč evrov.

Jelena Karleuša Po javni aferi Magazin Znano, kaj je Karleuši zabičal mož, da se je zlomila

Saga se bo na sodišču verjetno nadaljevala še lep čas, saj tudi Jelena toži Vranješa, in sicer zaradi obrekovanja. "Podpisala sem še 40 zakonskih pooblastil za tožbe in kazenske ovadbe – skupaj 160 tožb. Ni mi treba razlagati, kakšno škodo so mi naredili, ogrozili so moje življenje, prizadeli mojo družino, moža in otroke, kariero, dostojanstvo in moje človekove pravice,“ je na družbenem omrežju zapisala Jelena in dodala, da bo odškodnine darovala tistim, ki pomoč nujno potrebujejo.

Nogometaš in srbska zvezdnica sta sicer v začetku leta poskrbela za seks škandal. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

jelena karleuša | Avtor: Instagram Instagram


Pevka je pred kratkim utrpela veliko izgubo. Umrla ji je mama, kar jo je strlo. Kot so poročali mediji, so bili prijatelji v velikih skrbeh, saj je Jelena odklanjala hrano. Da je močno shujšala, se vidi tudi na fotografiji, ki je bila objavljena na Instagramu.

Komentarjev 3
  • Avatar skeptik
    skeptik 15:03 03.april 2019.

    Irena, ti si bolna do amena.... Obsedena s temi plastificiranimi kvaziestradnicami. Kaj si želela postati, ko si bila majhna in zakaj ti ni uspelo?

  • Aro 11:41 03.april 2019.

    A ji je mama kuhala, zdaj pa ne ve kje se kupi hrana?

  • perhan63 11:09 03.april 2019.

    bravo irena svaka čast