Magazin > VIP
13791 ogledov

Karleuša v hudi krizi: "Ne je, ne pije, ne premika se"

Jelena Karleuša Srdjan Ilic/PIXSELL
Pevko Jeleno Karleušo je po javnem škandalu udarila še kruta usoda.

Po dolgi in težki bolezni je v 61. letu starosti umrla novinarka in radijska voditeljica Divina Karleuša, mama znane srbske folk pevke Jelene Karleuše, ki je za smrt matere izvedela po nastopu v Avstriji, piše portal 24Sata. Jelena se s smrtjo mame zelo težko spopada, vsakodnevno jemlje pomirjevala in moli, da bo agonija čim prej minila. "Povsem je zlomljena, ne je, ne pije, ne gleda in ne premika se," je razkril vir blizu pevke.

Jelena Karleuša Po javni aferi Magazin Znano, kaj je Karleuši zabičal mož, da se je zlomila

Ker je v tako slabem psihičnem stanju, so dvomili, da se bo sposobna udeležiti maminega pogreba, ki je danes v Beogradu. Po dogovoru z zdravniki, naj bi pred pogrebom prejela močno injekcijo, da se ga je lahko udeležila. Ob strani ji stoji tim zdravnikov in številni prijatelji, saj se pevka z izgubo matere zelo težko sooča. Na pogrebu pa je tesno ob njej stal tudi soprog Duško, čeprav sta se pred kratkim spopadla z velikim javnim škandalom, ko so v javnost prišli vroči posnetki, ki jih je Jelena pošiljala domnevnemu ljubimcu, mlademu nogometašu Ognjenu Vranješu.

Karleuša je od žalosti povsem druga oseba, poslovila se je tudi od svojih dolgih svetlih las in na pogreb prišla skoraj neprepoznavna. 

Jelena Karleuša | Avtor: Srdjan Ilic/PIXSELL Srdjan Ilic/PIXSELL

Jelena Karleuša Magazin Jelena Karleuša: Bo po vroči javni aferi še ob zakon?
Komentarjev 3
 • Avatar Milosgirra
  Milosgirra 00:21 07.marec 2019.

  Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

 • Skipi 10:47 06.marec 2019.

  Kaj ima to na očeh, a dela v delavnici kot varilec?

 • perhan63 10:45 06.marec 2019.

  iz za njo me boli...k.....tko k zate ana