Magazin > VIP
388 ogledov

Je Jelena Karleuša najbolj samovšečna pevka?

jelena karleuša Facebook
Plavolaska je postavila nove meje samovšečnosti. Na socialnih omrežjih objavlja zapeljive videe, na katerih je pomanjkljivo oblečena.

Srbska pevka Jelena Karleuša po samovšečnosti najbrž premaga tudi slavno Kim Kardashian, ki je javno priznala, da je obsedena s "sebki“ (op. a. selfiji). Ne samo, da srbska pevka nenehno objavlja svoje fotografije, zadnjih nekaj dni je objavila tako posnetke kot tudi fotografije v kopalkah, ki so zelo pomanjkljive. Na videu celo izzivalno pleše na neko pesem, ob tem pa je pod video dopisala: "Viva la diva“ kar pomeni "Naj živi diva!“. Že opis videa dovolj pove o samovšečni naravi plavolase pevke, ki jo oboževalci označujejo za kraljico Balkana.

Veliko oboževalcev je navdušenih nad njeno postavo in nad dejstvom, da je pri svojih 36 letih še vedno v odlični formi. A med komentarji so se znašli tudi takšni, ki jo opozarjajo, da je mama dveh hčerk in da s tem ni najboljši zgled Atini in Niki.

 

Viva la Diva ;-)

Posted by Jelena Karleusa on Thursday, 16 July 2015
Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:40 18.julij 2015.

    Lase ima pobarvane, prsi umetne, nosi najbolj zlajdrana oblačila, njen ego je preko meja razuma in ona se obnaša kot da bi bila waaaau. Bolano!!!

  • h3o 19:37 18.julij 2015.

    v pornoindustriji bi blestela. Z mano v glavnih vlogah

  • marabunta 13:19 18.julij 2015.

    z vso plastiko na sebi se res lahko postavlja, plastika ima dolg rok uporabe, ja, ja....tako je, če se nimaš s čim drugim pohvalit