Magazin > VIP
9542 ogledov

Jelena Karleuša: Bo po vroči javni aferi še ob zakon?

jelena karleuša Facebook
Nogometni reprezentant Bosne in Hercegovine Ognjen Vranješ ter poročena srbska turbo pevka Jelena Karleuša sta Balkan prevetrila z vročimi posnetki.

Seks škandalu med nogometašem Anderlechta Ognjenom Vranješom in turbo divo Jeleno Karleušo ni videti konca. Vse se je začelo, ko je Ognjen na spletu objavil posnetke vročega video klica s srbsko divo, ki so bili vse prej kot nedolžni. Po Karleuši udarec dobiva tudi "razočarani nesojeni ljubimec", saj naj bi se ga vodstvo nogometnega kluba Anderlecht, po javni aferi s poročeno pevko, želelo znebiti že do konca meseca.

Na nitki pa ne visi le nogometaševa kariera in Karleušin ugled, temveč tudi njen zakon z nogometašem Duškom Tošićem. Tošić je po besedah njegovega prijatelja, ki je spregovoril za srbski Kurir, že obiskal ločitvenega odvetnika. Tega, da je njegovo golo ženo s smrkavcem na drugi strani ekrana videla cela Srbija in sporočil, da moža vidi kot brata, z ljubimcem pa bi počela "packarije", Tošić ne bo zlahka prebolel, je še zaupal prijatelj. 

jelena karleuša Magazin Karleušin mož otroke straši, da bo mamica kmalu umrla Tosić Angleški komentator: Mundial 2018 Grd pristanek "Disko Klobase"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice