Magazin > Film & Glasba & TV
705 ogledov

Jelena prodala le devet vstopnic

Jelena Karleuša Facebook
Jeleni Karleuši je očitno odzvonilo.

Jelena Karleuša naj bi v ponedeljek nastopila v klubu Aleksandar na Kopaoniku, a je diva koncert odpovedala, saj naj bi vstopnico za koncert kupilo le devet oboževalcev. "Res je, da je Jelena zaradi premajhnega zanimanja občinstva nastop odpovedala, več pa ne smem povedati," je za spletni portal Pressonline povedala odgovorna oseba za rezervacije vstopnic, lastnik kluba Ivica Milošević pa je izjavil, da ga Jelena ne zanima in naj na vsa vprašanja o odpovedanem nastopu odgovarja njena PR-služba.

Pevka se na to ni odzvala, a naj bi bila hudo razočarana, saj naj bi oboževalce po koncertu želela presenetiti z ognjemetom.

Komentarjev 4
  • zztop 07:06 17.januar 2014.

    Jebela cesta, maš prau, bi treba že prec povedat da bo bomba, ko bodo začel vstopnice prodajat. Kva je sam v Sloveniji tolk pritegnjencev, da polnijo dvorane za te zgube, ki jih nočjo niti v Srbiji poslušat!!

  • texpower007 23:21 16.januar 2014.

    častim pivo unmu k bo poklicu marca na gospodarca da je bomba, medtem ko bo arkanova udova veselo pevala sredi ljubljane! Kaj pivo, gajbo!

  • srecko31 10:39 16.januar 2014.

    Jaz ji predlagam,da organizira koncerte v Sloveniji,kjer bodo jugo nostalgičarji polnili dvorane,predvsem v Ljubljani Stožice bodo ,če pride nabito polne v glavni vlogi pa seveda,Jankovič in njegova priležnica Bratovšek z svojim srbskim partnerjem Cvetičaninom.