Magazin > VIP
17381 ogledov

Karleuša se je zlomila: Pretresljive fotografije s pogreba

Jelena Karleuša
1/3
Pixsell
Srbsko divo so hitro odpeljala s pokopališča.

Včeraj je v Beogradu potekal pogreb radijske voditeljice in novinarke Divine Karleuša, mame pevke Jelene Karleuša. Po žalni slovesnosti so jo ob pesmi 'Bila je tako lijepa' pospremili k večnemu počitku.

Divina se je zadnja tri leta borila z rakom na pljučih. Njena smrt je Jeleno popolnoma strla. Pred pogrebom naj bi prejela močna pomirjevala, sicer se od matere verjetno ne bi mogla posloviti. Med pogrebom ji je ob strani ves čas stal mož Duško Tošič, četudi sta bila v zadnjih tednih na bojni nogi, saj so v javnost prišli vroči posnetki, ki jih je Jelena pošiljala nogometašu Ognjenu Vranješu.
Kot piše 24sata, je Jeleni med pogrebom postalo slabo. Potem ko se je zlomila in se ni bila več sposobna postaviti na noge, so jo pospremili do avta in jo odpeljali s pokopališča.

Na pogrebu je spregovorila tudi voditeljica Jelena Petković, piše 24sata. Dejala je: "Težko mi je, saj smo se od nje veliko naučili. Naše Divine ni več. V nedeljo popoldne nas je presenetila ta žalostna vest. Še vedno upam, da gre le za nočno moro. Kako lahko svet dopusti, da nas zapusti nekdo, ki je bil ta veliko, dober, iskren, nekdo, ki je bil borec.“

Jelena Karleuša Magazin Karleuša v hudi krizi: "Ne je, ne pije, ne premika se"
Komentarjev 3