Magazin > VIP
11451 ogledov

Karleušin nesojeni ljubimec izgubil živce

jelena karleuša Instagram
Če se Karleuša ne pojavi na sodišču, jo bo poiskala policija.

Jelena Karleuša se v ponedeljek ni prikazala na beograjskem sodišču, kjer bi potekala mediacija z Ognjenom Vranješom, ki ji na sodišču očita, da mu je grozila in ga javno oblatila na družbenih omrežjih, zaradi česar je bila ogrožena njegova varnost. Vranješ je na sodišče prišel v družbi odvetnika, na vprašanje, kaj bo, če se Jelena na sodišču ne pojavi, pa odgovoril: "To vprašajte njo."

A ni dolgo ostal tako miren, ko so Jelenini odvetniki poskušali opravičiti njen izostanek, je Vranješ izgubil živce. "Zdi se mi, da to ni pošteno do mene. Sam sem iz Bosne, delam v Bruslju. Ker spoštujem sodišče, sem naredil 1500 kilometrov, zato ni nobene logike v tem, da poziva ni dobila in da ni vedela za zaslišanje. Njeni zagovorniki so bili na prvem zaslišanju, zato mi ni jasno, kako to, da se sedaj ni pojavila," je bil razburjen nogometaš. 

Novo zaslišanje je razpisano za 31. maja in če Jelene tudi takrat ne bo na sodišču, bo po njo prišla policija, piše srbski Kurir.

Jelena Karleuša Po javni aferi Magazin Znano, kaj je Karleuši zabičal mož, da se je zlomila Jelena Karleuša Magazin Slabim novicam za Karleušo ni videti konca
Komentarjev 3
  • Avatar skeptik
    skeptik 11:47 23.april 2019.

    Mene pa zanima, kje za vraga je NINA PUŠLAR??????!!!!!!??????