Magazin > VIP
6151 ogledov

Slabim novicam za Karleušo ni videti konca

Jelena Karleuša Srdjan Ilic/PIXSELL
Jo čaka novo razočaranje?

Je smrt njena matere upočasnila ločitev? Srbski Kurir namreč poroča, da je nogometaš Duško Tošić (34), soprog Jelene Karleuše (40), le dva dni pred smrtjo njene matere pevki želel vročiti ločitvene papirje, a tega zaradi tragične smrti tašče ni storil.

Tošić naj bi po porno aferi z nogometašem Ognjenom Vranješom ženi vseeno dal drugo možnost, a si je nato menda premislil, ko so v javnost prišla sporočila, ki sta si jih pošiljala prešuštnika. "Tukaj že dolgo časa ni ljubezni. Dolgo časa. Jaz ljubim tebe. Z njim sem zaradi otrok, javnosti, navade. Ampak, v redu, počasi. Samo počasi, prosim te. On bo naredil napačen korak. Mora biti kriv on in ne jaz. Zaradi sodišča in vsega. Prosim te, počasi," naj bi Jelena napisala svojemu ljubimcu.

Ko je Duško to prebral, naj bi mu počil film. Takoj naj bi poklical odvetnika v Beogradu, ki mu je menda predlagal, da Jeleni ponudi sporazumno ločitev, saj se zaradi hčerk želi raziti v miru, je vir še razkril Kurirju. Duško je Karleuši na pogrebu sicer stal ob stani, ali bo s postopkom ločitve vztrajal, pa ni znano.

Jelena Karleuša Magazin Karleuša se je zlomila: Pretresljive fotografije s pogreba Jelena Karleuša Magazin Karleuša v hudi krizi: "Ne je, ne pije, ne premika se"
Komentarjev 5
 • anica00 17:00 14.april 2019.

  To je srbska Severina. Vse umetno na njej . Alo to privlači kakšne moške?

 • Avatar skeptik
  skeptik 13:27 13.april 2019.

  Fetiševa, pojdi se zdravit, če ni že prepozno. To kar ti počneš, je že ostudno. Tako kot je ostudna ta Kurbeuša.

 • Laznivi 09:37 13.april 2019.

  Nerazumem zakaj se v sloveniji pise o neki grdi srbski spaki ki je nihce ne pozna.