Magazin > VIP
12856 ogledov

Karleuša znorela zaradi 1000 evrov, čeprav ima na računu milijone

Jelena Karleuša Instagram
Ni želela plačati treh nočitev v hotelu.

Jelena Karleuša je prejšnji teden koncentrirala v majhnem črnogorskem obmorskem mestecu Igalo in si rezervirala tri nočitve v hotelu s petimi zvezdicami v Kamenari. Pričakovala je, da ji elitnih nočitev na račun svojega imena ne bo potrebno plačati, a se je uštela. 

Ko je Karleuša slišala, da mora hotelske usluge plačati, naj bi ponorela. Ni mogla verjeti, da jo je nekdo zavrnil, zato je želela govoriti z lastniki hotela, a je ponovno naletela na gluha ušesa. Jelena jim je pojasnila, da je največja zvezda na Balkanu in širše ter, da ji na Instagramu sledi več kot dva milijona ljudi, ki bodo ravno zaradi njenih objav želeli prenočiti v njihovem hotelu. Da ne bi izpadlo, da nima denarja, je namestitev sicer plačala, tri noči so stale okoli 1000 evrov, kasneje pa se je sestale še s hotelskim menedžerjem, s katerim sta naposled le našla skupni jezik. 

Po podatkih tujih medijev je Karleuša menda vredna 40 milijonov ameriških dolarjev, zato ni jasno, zakaj ji je plačilo hotela sploh predstavljalo težavo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice