Magazin > VIP
53122 ogledov

Voditeljica Jerca Zajc se je ločila

Jerca Zajc Šušteršič Mediaspeed
Razhoda ne skriva.

Priljubljena televizijska novinarka in voditeljica Jerca Zajc Šušteršič na Instagramu uporablja le še svoj dekliški priimek, Zajc, saj se je pred slabim letom ločila od soproga Tomaža, s katerim imata tri otroke, Viktorio, Glorio in Tristana Toma, ki se je rodil leta 2018. Jerca in Tomaž sta bila v zvezi 20 let, od tega 10 let v zakonu. 

Lepa voditeljica o podrobnostih razhoda ne želi govoriti, za zurnal24.si je povedala le, da je v tem letu od ločitve stvari predelala tudi s pomočjo športa, ki ji je bil vedno blizu. Po ločitvi je tako poleg teka, ki je njena stalnica, veliko časa preživela tudi v gorah, ki so njena ljubezen že od otroštva, a jih v zadnjih letih zaradi majhnih otrok ni uspela obiskovati v tolikšni meri, kot bi si želela. Kot je videti na Instagramu, pa je ljubezen do športa in narave uspešno prenesla tudi na svoje otroke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerca Zajc (@jerca.zajc)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerca Zajc (@jerca.zajc)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerca Zajc (@jerca.zajc)

Komentarjev 11
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 16:35 03.december 2020.

    Kaj naj ob tako žalostni zgodbi za otroke rečeš?? Isto kot Jelinčičevi bivši ne pomenijo nič otroci niti družina!! Take,ki ne računajo drugega kdaj in z kom se bodo klepale si ne bi smele ustvarit družine!!

  • milan000 16:05 20.november 2020.

    Fajn, še ena klasična sreča za otroke več, ker ženska ob vseh pravicah in polni riti, ni zmožna odrasti.

  • luka65 16:00 20.november 2020.

    Koga briga life tumaste blondine s parazitske RTV! Ni vredna copy-paste člankov, ki jih bere z bobna! Nikakva, z veliko glavo in škilasta!

Sorodne novice