Magazin > VIP
298 ogledov

Jerca v petkah tudi v visoki nosečnosti

Jerca Zajc Šuštaršič Planet TV
Voditeljica informativne oddaje Danes Jerca Zajc Šušteršič je že v osmem mescu nosečnosti, a je svoje voditeljske obveznosti do zadnjega opravljala v visokih petkah.

Kljub nekaterim zdravstvenim težavam, je Jerca Zajc Šušteršič vodenje opravljala profesionalno, takšna pa je bila tudi njena oprava. Tako kot hollywoodske zvezdnice, je bila tudi Jerca na službenem mestu v petkah, čeprav je za nosečnice to dokaj neprijetno obuvalo. "Za službo je treba potrpeti tudi v nosečnosti in na televiziji moraš dobro izgledati. Ne predstavljam si, da bi bila pred kamero v balerinkah, drži pa, da sem v zasebnem življenju sedaj izključno v nizkih čevljih," je povedala Jerca, ki svojo drugorojenko pričakuje konec maja. 

Voditeljica je izdala tudi, kako se je z nosečnostjo spopadala pred kamerami: "Težko mi je bilo prve štiri mesece, predvsem zaradi slabosti, nato pa sem tri mesece uživala, dokler me ni povozila viroza, ki mi je pobrala čisto vso energijo. Zaradi tega sem z vodenjem zaključila 14 dni prej kot smo načrtovali."

Jerca se je od vodenja poslovila prejšnji teden, a pravi, da ji poklicna deformacija ne bo dala miru in bo tako s političnim dogajanjem na tekočem tudi med porodniškim dopustom. Na voditeljskem stolčku ob Tomažu Bratožu je za enkrat ne bo nadomestil nihče. Zaradi sprememb v omenjenem voditeljskem paru, bosta solo voditelja postala tudi Živa Rogelj in Marko Potrč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.