Magazin > VIP
11055 ogledov

Karleušo napadla zaradi tega vročega videa, pevka ji ni ostala dolžna

Jelena Karleuša Instagram
"Kaj je narobe s tem, da se poleti v bazenu kopam v kopalkah," se sprašuje srbska folk diva …

Jelena Karleuša, ki igra vlogo ultimativne zapeljivke, njene oprave pa burijo moško domišljijo, svoje Instagram sledilce rada razveseli s provokativnimi fotografijami in posnetki. Ta teden je za dvig temperature poskrbela s posnetkom, na katerem se v miniaturnih kopalkah vsa mokra usede na rob bazena in pripisala: "Zakaj ljudje, ki mi na Instagramu ne sledijo, kar naprej gledajo moje zgodbe?"

Večina njenih sledilcev je bila seveda navdušenih, a našli so se tudi taki, ki jim Jelenino razkazovanje ni po godu. "Sram naj vas bo," je napisala uporabnica Instagrama, Karleuša pa ji je na to odgovorila: "Sram naj me bo, ker se poleti v kopalkah kopam v bazenu? V čem se vi kopate, draga gospa?"

"Prosim vas, da tega ne objavljate javno. Delajte, kar hočete," ji je odgovorila uporabnica, a Kareleuša se ni dala. "Kako vas ne zanima, a pišete mi javne žaljivke? Se to spodobi za žensko vaših let? Zakaj gledate moje objave," je bila ostra pevka, njeni sledilci pa so jo pomirili, naj tovrstne komentarje raje ignorira. 

Komentarjev 4
  • romy 18:20 27.november 2020.

    Super postava,malo takih..

  • kapibara1 12:51 27.november 2020.

    V Srbiji pravjo, da se jo je fotr, velikaš Policije, odrekele..

  • Žurnalček 11:52 27.november 2020.

    Ne slači se JK zaradi žensk , one so lahko samo do PM fovš , ampak zaradi nas moških ! In dobra je , ko je ne bi, jaz bi njega !

Sorodne novice