Je Kataya goljufala ali se je zgodil božični čudež?

Foto: Ulla Wolk
Foto: Ulla Wolk
Pevka je sodelovala na tomboli, kjer je prišlo do res bizarnega dogodka.
Oglej si celoten članek

"Včeraj sem mela nastop in vsak obiskovalec je ob vhodu dobil zapestnico s številko za žrebanje lepih nagrad. To tombolo sem vodila jaz in čisto pošteno vlekla kugle. Pred tretjim delom tombole pa sem šla na stranišče in tam sta bile tudi dve gospe, ki sta si dali malo duška, se fotkali, se smejali (malo sta popili in bili veseli, itak), potem pa sta začeli lobirati za številko 23 ali 25. Te dve cifri sta namreč imeli na zapestnicah. Sem jima lepo rekla naj nehata (v hecu), da se tako ne moramo iti, ker je to goljufanje," zgodbo, ki je dobila prav neverjeten epilog, pove pevka Kataya

Magazin Če vas zebe, si poglejte fotografije vroče Kataye!

Kar je sledilo, pa je bil pravi mali predbožični čudež. "Pridem gor, začnem tretji krog tombole in izvlečem 23!!! Nisem mogla verjeti! A gospa je v bistvu mislila, da sem res goljufala in mi je padla v objem ter me poljubljala,  jaz pa vztrajno zatrjevala, da res ni bilo zanalašč, ampak da je bila pač izžrebana. Kako bizarno," je zgodbo zaključila Kataya. Skoraj neverjetno, kajne?

premočena do spodnjic Če k sebi povabite Katayo, se le pripravite na kaj takšnega

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:17 26. December 2018.

    Sem mislil, da ji je zrasel kakšen dodaten organ .... pa samo neka glupa goljufija

  • 12:20 26. December 2018.

    božični čudež bo ko bo snovateljica teh kvazi prispevkov naredila en sam samcat dober prispevek

  • 10:35 26. December 2018.

    Zelo pomembna novica.Verjetno ne bi preživeli,če tega nebi izvedeli.Mater ste prtegnjeni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.