Je nehote razkril hčerkino ime?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Novopečeni očka Chris O'Neill se je malce zagovoril.
Oglej si celoten članek

Pred slabim tednom je švedska princesa Madeleine povila deklico. Ker pa njeno ime še ni uradno znano, saj ga bo razglasil sam švedski kralj Carl Gustaf, se o njem na veliko ugiba. Poleg ugibanj pa je za zmedo poskrbel novopečeni očka, Američan Chris O'Neill, ki naj bi se mu zareklo.

Po kosilu s kraljem in kraljico v newyorški restavraciji ga je namreč presenetil eden od novinarjev, ki ga je vprašal za ime. "To je še vedno skrivnost," mu je odvrnil Chris. Novinar je nato dejal, da bo zapisal ime Alice in dodal: "Saj ji bo tako ime, a ne?"  Chris je bil vidno presenečen, na obrazu se mu je narisal velik nasmeh. Ko je dojel, da je naredil napako, je hitro dodal: "Bomo videli."

Ali se je očka pustil zmesti ali pa je nalašč naredil zmedo, bo znano kmalu, ko bo kralj uradno objavil ime. Če bo princeski res ime Alice, bo to velikega pomena za družino. Kraljičini materi je bilo namreč ime Alice, to ime pa imajo med drugimi tudi kraljeva mati, sestra in princesa Victoria.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.