Magazin > VIP
24 ogledov

Je nehote razkril hčerkino ime?

Princesa Madeleine Chris O'Neill Reuters
Novopečeni očka Chris O'Neill se je malce zagovoril.

Pred slabim tednom je švedska princesa Madeleine povila deklico. Ker pa njeno ime še ni uradno znano, saj ga bo razglasil sam švedski kralj Carl Gustaf, se o njem na veliko ugiba. Poleg ugibanj pa je za zmedo poskrbel novopečeni očka, Američan Chris O'Neill, ki naj bi se mu zareklo.

Po kosilu s kraljem in kraljico v newyorški restavraciji ga je namreč presenetil eden od novinarjev, ki ga je vprašal za ime. "To je še vedno skrivnost," mu je odvrnil Chris. Novinar je nato dejal, da bo zapisal ime Alice in dodal: "Saj ji bo tako ime, a ne?"  Chris je bil vidno presenečen, na obrazu se mu je narisal velik nasmeh. Ko je dojel, da je naredil napako, je hitro dodal: "Bomo videli."

Ali se je očka pustil zmesti ali pa je nalašč naredil zmedo, bo znano kmalu, ko bo kralj uradno objavil ime. Če bo princeski res ime Alice, bo to velikega pomena za družino. Kraljičini materi je bilo namreč ime Alice, to ime pa imajo med drugimi tudi kraljeva mati, sestra in princesa Victoria.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.