Je on novi izbranec Saše Lendero, to nam je povedal!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ne skriva, da si je opomogla od ločitve ...
Oglej si celoten članek

Da je sveže zaljubljena, čivkajo že ptički na vejah, čeprav tega uradno še ni potrdila. Saša Lendero je za Žurnal24 nedavno povedala le, da ne čuti, da so čas in okoliščine primerni, da bi namigovanja komentirala.

Te dni je sicer objavila fotografijo pred restavracijo, v odsevu pa morda nehote razkrila svojo novo ljubezen. Po poročanju domačih medijev naj bi šlo za holističnega terapevta Dražena Dimnika. Saše za komentar nismo dobili, Dražen pa je za Žurnal24 povedal, da ostaja brez komentarja in da je to del zasebnosti, ki ga še ne želi dati v javnost.

Foto: Instagram Saša Lendero

Da je Saša sveže zaljubljena, se je pisalo že v začetku aprila, ko je to namignil nekdanji predsednik Borut Pahor, ki jo je ujel pred eno izmed oddaj. Saša je takrat za Žurnal24 povedala: "Ne izključujem možnosti, da mi bo nekdo všeč, ko se srce zaraste nazaj. Prepričana sem, da je človek, ki je enkrat tako brezpogojno ljubil, zmožen ljubiti znova. Tega ne bom skrivala, ne bom pa več obešala na velik zvon. Sicer pa sem sestavila vse svoje atome nazaj in ta energija se čuti. Spet sem taka, kot sem bila, polna veselja, radosti in energije. Tega dolgo nisem čutila in to je tudi tisto, kar je začutil gospod Pahor, ko sva se srečala. Super sem, veselim se občutka živosti, česar dolgo časa nisem čutila."

dezurni@styria-media.si

Foto: Facebook Dražen Dimnik

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 18:26 29. Maj 2023.

    A borat je u sašo?

  • 17:47 29. Maj 2023.

    Naj traja! Samo po takem jokanju v medijih in nepričakovanosti ločitve je pa tole Saška kar hitro prebolela.

  • 13:38 29. Maj 2023.

    Plastificirana prevarantska plagiatorica brez talenta! Končno jo je doletela slaba karma!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.