Je res konec? Charlene brez poročnega prstana, a to ni edino, kar je sumljivo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Moža ni pospremila na pomemben dogodek.
Oglej si celoten članek

Monaški dvor se je moral pretekli teden odzvati na pisanje francoske revije Royauté, ki je poročala, da sta monaški knez Albert in njegova Charlene sredi ločitvenega procesa. "Uradno zanikamo zlonamerne govorice, ki jih širi francoska revija Royauté," so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da so govorice "popolnoma neutemeljene".

V teh dneh pa lahko pričakujemo še en odziv. Charlene so namreč pred nekaj dnevi opazili v Milanu, kjer se je naokoli sprehajala brez ličil in tudi brez poročnega prstana. 

Kot poroča Daily Mail, se je par sicer še istega dne skupaj pojavil na prireditvi, za katero pa si je princesa nadela prstan, je pa lepotica tako kot lani manjkala na slovitem monaškem plesu Rose Ball, kamor je Alberta letos pospremila sestra Caroline. Zakaj je ni bilo, ni znano.

Foto: Profimedia knez albert, princesa Caroline

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:50 28. Marec 2023.

    Kdo je to? Znana uplivna Slovenka, ali znan Slovenec? le zakaj morajo bili otroci na fotki?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.