Magazin > VIP
7988 ogledov

Zaradi Charlene spet kriza, na katero se je dvor moral odzvati

knez albert, monako, princesa charlene Profimedia
Strokovnjak za kronane glave pravi, da se je dvor odzval prepozno.

Monaški knez Albert je pred dobrim tednom praznoval 65. rojstni dan. Svojim podanikom se je pokazal na balkonu, na katerem pa sta mu družbo delala le otroka - Gabriella in Jacques. Charlene je manjkala, prav tako soprogu ni javno čestitala, ker je podžgalo stare govorice, da je njun zakon v krizi. Teh se par otepa že od svoje poroke.

Francoska revija Royauté je pisala, da je par sredi ločitvenega procesa, kar pa je dvor zanikal. "Uradno zanikamo zlonamerne govorice, ki jih širi francoska revija Royauté," so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da so govorice "popolnoma neutemeljene".

Michael Begasse, strokovnjak za kronane glave, je za RTL povedal, da gredo govorice, da njun zakon obstaja le še na papirju, Albertu in Charlene že pošteno na živce. "Starša Jacquesa in Gabrielle morata opraviti svoje delo. In če v javnosti (spet) ne gre vse gladko, ko princese (spet) ni ob možu na balkonu, se mora dvor takoj odzvati," je povedal Begasse. Po njegovem mnenju se je to tokrat zgodilo prepozno. "PR-oddelek v Monaku svojega dela ne opravlja dobro," je še dodal. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.