Je Samuel Lucas razočaran nad uvrstitvijo hčerke?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Arijana Lucas je v šovu Nova zvezda Slovenije zasedla nehvaležno drugo mesto. Kako pa njeno uvrstitev komentira slavni očka?
Oglej si celoten članek

"Nad mojo Arijano nikoli nisem razočaran. Ona je zame angel. To njeno petje, to njeno izražanje na odru skozi glasbo … Res je dokazala, da je dovolj zrela za vstop v ta svet glasbe in želim ji vse najboljše. Kot seveda tudi zmagovalki. Nobenega razočaranja, bili smo veseli," o svoji hčerki Arijani Lucas, ki se je v pevskem šovu Nova Zvezda Slovenije uvrstila na drugo mesto, pove njen oče Samuel Lucas.

Foto: Planet TV Nova zvezda Slovenije

Je to, da ima Arijana znanega očeta, plus ali minus? "Zame definitivno največji plus. V glasbenem svetu pa kakor obrneš. Ljudje morda mislijo, da ji je zaradi mojih poznanstev lažje, a jaz pravim, da če je nekdo dober, je dober, drugače ga pošljite domov. Veliko kritik je dobila, a to je brez veze, ker si je, kljub temu da sem ji želel pomagati, želela uspeti sama. Tudi peti se je naučila sama. Vsak oče otroku svojemu otroku želi vse najboljše in poskuša dati kakšen dober nasvet, a mislim, da je dovolj zrela, da se zna odločati sama," dodaja Lucas.

Magazin Nova zvezda Slovenije: Finalistka v zaodrju zanetila špetir
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.